Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Art-up Incubator DEMODAY

May 25, 2022 @ 14:30 - 18:30

Demoday

De Art-up incubator is hét ontwikkelprogramma voor organisaties die op een innovatieve manier het bereik, de impact en de duurzaamheid van kunst & cultuur vergroten. Begin maart begonnen acht ondernemers elk met hun eigen vraagstukken en ambities aan de de Art-up Incubator. Zij gingen aan de slag met waardeproposities, namen hun doelgroepen onder de loep en werkten elk aan hun businessmodel. Intussen zijn de deelnemers hard op weg naar de finale en vertalen ze al hun inzichten naar een vlijmscherpe nieuwe propositie.

Op woensdag 25 mei is het Demoday en presenteren de deelnemers van de incubator zichzelf en de initiatieven waarmee zij het publieksbereik, de maatschappelijke relevantie en de duurzaamheid van de cultuursector vergroten. Dit doen zij in de vorm van korte pitches gevolgd door Q&A en natuurlijk afgesloten met een goede borrel.

Programma
14:30 inloop
15:00 start programma
17:00 borrel
18:30 einde

Wil jij hierbij zijn? Dan kan! Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan. De demoday vindt plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam. Toegang is gratis.

Deelnemers 2022

Green Events is hét kennisplatform voor een duurzame en sociale evenement industrie.

ACED pleit voor het tussengebied van design en journalistiek, omdat het uiteenlopende mogelijkheden voor maatschappelijke betrokkenheid biedt.

Ask Your Audience leert klanten om te denken, werken, ontwikkelen en innoveren vanuit empathie voor en kennis van hun bezoekers.

Studio Z ontwikkelt educatieve projecten, games en media rondom maatschappelijke onderwerpen.

De Buddy Film Foundation is een start loket voor gevluchte filmmakers, cast & crew.

FrameUs maakt contact tussen fans en artiesten mogelijk en ontwikkelt nieuwe verdienmodellen voor artiesten.

ENGAGEMENT ARTS is een door kunstenaars geleide beweging die seksuele intimidatie, seksisme en machtsmisbruik in het Nederlandse kunstveld aanpakt.

Details

Date:
May 25, 2022
Time:
14:30 - 18:30
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , ,
Website:
https://www.art-up.nl

Venue

Tolhuistuin
Amsterdam, Netherlands

Organiser

Art-up Incubator
View Organiser Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *