Listen: Panel discussion with Kunst & Bondcast Podcast

‘Afstudeerders Kunstacademies verdienen meer grip op hun toekomst’, Kunst & Bondcast S01E06 Naar aanleiding van de open brief die Platform Beeldende Kunst afgelopen december publiceerde, gaat de Kunst en Bondcast dit keer over de toekomst van de nieuwe lichting kunstacademie alumni. Het platform en de ondertekenaars roepen hierin het management van Nederlandse academies op om hun studenten beter voor te bereiden op de weerbarstige economische realiteit van de cultuursector, zonder te vervallen in clichés van artistieke autonomie of cultureel ondernemerschap. Host Manu van Kersbergen spreekt met Sepp Eckenhaussen, de co-directeur van Platform BK, Delphine Bedel voorzitter Engagement Arts NL en Werner de Valk, alumnus van de Gerrit Rietveld Academie en onderdeel van kunstcollectief De Derde Plaats.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Listen: Panel discussion with Kunst & Bondcast Podcast

January 28

Free

‘Afstudeerders Kunstacademies verdienen meer grip op hun toekomst’, Kunst & Bondcast S01E06
Naar aanleiding van de open brief die Platform Beeldende Kunst afgelopen december publiceerde, gaat de Kunst en Bondcast dit keer over de toekomst van de nieuwe lichting kunstacademie alumni.
Het platform en de ondertekenaars roepen hierin het management van Nederlandse academies op om hun studenten beter voor te bereiden op de weerbarstige economische realiteit van de cultuursector, zonder te vervallen in clichés van artistieke autonomie of cultureel ondernemerschap.

Host Manu van Kersbergen spreekt met Sepp Eckenhaussen, de co-directeur van Platform BK, Delphine Bedel voorzitter Engagement Arts NL en Werner de Valk, alumnus van de Gerrit Rietveld Academie en onderdeel van kunstcollectief De Derde Plaats.

Details

Date:
January 28
Cost:
Free
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
https://kunstenbond.nl/nieuws/kunst-en-bondcast-6-nu-op-spotify/

Venue

Kunst & Bondcast

Organiser

Kunstenbond
View Organiser Website