Team

Delphine Bedel (She/Her) is een mediakunstenaar, schrijver en pedagoog gevestigd in Amsterdam. Haar praktijk omvat tentoonstellingen, performances, schrijven, met een focus op feminisme, publiceren en kwesties van representatie. Ze is oprichter en directeur van de uitgeverij uitgeverij Meta/Books en medeoprichter van de Roadmap for Equality in the Arts in NL. Bedel is een alumna van de Rijksakademie en was adviseur voor de Mondriaan Stichting. Zij is bestuurslid van de Auteursbond, sectie Journalistiek/Non-fictie, mede-oprichter en voorzitter van ENGAGEMENT ARTS NL.

Vivian Cintra (She/Her) is een Braziliaanse beeldend kunstenaar gevestigd in Rotterdam, ze studeert momenteel Beeldende Kunst aan de Rietveld Academie in Amsterdam. Vivian is ook juriste, met een LL.M graad in Internationaal Publiekrecht aan de Universiteit van Leiden (2012), en heeft meer dan 15 jaar juridische en leidinggevende ervaring met het werken voor overheids- en niet-gouvernementele bedrijven in Brazilië en Nederland. Vivian is mede-oprichter en vice-voorzitter van ENGAGEMENT ARTS NL.

Silvia Gardini (She/Her) is een in München woonachtige beeldend kunstenaar en jurist, die LL.M Burgerlijk Recht en L.L.M, Straf- en Strafprocesrecht aan de Universiteit van Leiden. Momenteel studeert zij aan de Akademie der Bildenden Künste in München. Haar onderzoek richt zich op machtsmisbruik en gendergerelateerd geweld in de kunstcontext. Zij is secretaris van ENGAGEMENT ARTS NL.

Merel Severs (She/Her) is een Nederlandse actrice, performer en theatermaker. Ze studeerde in 2013 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. De afgelopen jaren heeft ze als performer gewerkt voor verschillende (inter)nationale artiesten en gezelschappen. En in 2020, maakte ze haar debuut als maker met de soloperformance ‘Let me tell you something you already know’ en is sindsdien verbonden als maker aan De Nieuwe Oost. Ze volgde een cursus Intimicy Coaching bij Intimicy Directors International UK.  

Stay updated

Sign up for our newsletter here

Get in touch 

If you are interested in collaborating with us or have a question, you can contact us here 

Join us

As we continue to build ENGAGEMENT ARTS NL, we will be looking for more partners and collaborators to join our team. If you’re interested, please reach out to us here