Team

Delphine Bedel (She/Her) is een mediakunstenaar, schrijver en pedagoog gevestigd in Amsterdam. Haar praktijk omvat tentoonstellingen, performances, schrijven, met een focus op feminisme, publiceren en kwesties van representatie. Ze is oprichter en directeur van de uitgeverij uitgeverij Meta/Books en medeoprichter van de Roadmap for Equality in the Arts in NL. Bedel is een alumna van de Rijksakademie en was adviseur voor de Mondriaan Stichting. Zij is bestuurslid van de Auteursbond, sectie Journalistiek/Non-fictie, mede-oprichter en voorzitter van ENGAGEMENT ARTS NL.

Vivian Cintra-van der Hoek (She/Her) is een Braziliaanse beeldend kunstenaar gevestigd in Rotterdam, alumni Beeldende Kunst aan de Rietveld Academie in Amsterdam (2022). Vivian is ook juriste, met een LL.M graad in Internationaal Publiekrecht aan de Universiteit van Leiden (2012), en heeft meer dan 15 jaar juridische en leidinggevende ervaring met het werken voor overheids- en niet-gouvernementele bedrijven in Brazilië en Nederland. Vivian is mede-oprichter, interim treasurer en vice-voorzitter van ENGAGEMENT ARTS NL.

Silvia Gardini (She/Her) is een in München woonachtige beeldend kunstenaar en jurist, die LL.M Burgerlijk Recht en L.L.M, Straf- en Strafprocesrecht aan de Universiteit van Leiden. Momenteel studeert zij aan de Akademie der Bildenden Künste in München. Haar onderzoek richt zich op machtsmisbruik en gendergerelateerd geweld in de kunstcontext. Zij is secretaris van ENGAGEMENT ARTS NL.

Merel Severs (She/Her) is een Nederlandse actrice, performer en theatermaker. Ze studeerde in 2013 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. De afgelopen jaren heeft ze als performer gewerkt voor verschillende (inter)nationale artiesten en gezelschappen. En in 2020, maakte ze haar debuut als maker met de soloperformance ‘Let me tell you something you already know’ en is sindsdien verbonden als maker aan De Nieuwe Oost. Ze volgde een cursus Intimicy Coaching bij Intimicy Directors International UK.  

Daniel IGLESIAS GONZALES is een Colombiaanse kunstenaar en ontwerper gevestigd in Schiedam. Zijn lopende project El Corruptor werkt met tekeningen, illustraties, publicaties, animatie, teksten en geluid. De manier waarop deze media worden benaderd, wordt echter sterk beïnvloed door een teken- en collagementaliteit. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het ontwerp van ENGAGEMENT ARTS NL, de website en de administratie daarvan.