Dankwoord

Het collectief ENGAGEMENT ARTS is in 2017 in Belgiƫ opgericht door Ilse Ghekiere en verder uitgewerkt binnen de context D.I.T. (Do It Together), een onderzoeks- en ontwikkelingstraject van Kunstenpunt.

Het werk van onze zusterorganisatie ENGAGEMENT ARTS BELGIUM is op hun website te volgen.

ENGAGEMENT ARTS NL is onwijs dankbaar voor het genereuze support van ENGAGEMENT ARTS BELGIUM tijdens de opstartende fase. We zijn ook onwijs dankbaar voor het harde werk van F-RAZZOR, gefaciliteerd door PLATFORM BK, waardoor we in staat zijn geweest velen binnen de gemeenschap te ondersteunen. De solidariteit van deze organisaties bewijst dat gemeenschappen verandering kunnen brengen, kunnen helen en kunnen inspireren.

Een groot woord van dank gaat ook uit naar iedereen die betrokken is, structureel of tijdelijk, vrijwillig en met feilloos veel energie, om bij te dragen aan het collectief ENGAGEMENT ARTS, ook wanneer je hier niet met naam genoemd wordt.

We brengen een hommage aan Tarana Burke, die de #metoo beweging in 2006 is begonnen en we erkennen het werk van Black, Brown, Indegenous, DBA (Dalit, Bahujan, Adivasi) en Trans feministen.

Tot slot danken we Daniel Iglesias Gonzalez en de support van Loraine Furter voor de hulp bij de grafisch ontwerp van deze website.